Interview met Daan de Wit door BNR Nieuwsradio
Paul van Liempt - Aan de slag - 29 september 2009
10 minuten, MP3, 10 Mb.
[Zie voor meer duidelijkheid over de kwestie Iran ook deze video van Daan de Wit, van 1 september 2009:  Operation Regime Change - De aanval op Iran is al begonnen].


De Volgende Oorlog: Donkerdoorn vs Daan de Wit

Nu is er president Obama, de man van “hope“ en “change“. Bush en zijn “neocons“ zijn weg dus is de kust veilig voor Teheran? We legden de vraag voor aan De Wit. Over Obama, Iran, Israël en de nog altijd explosieve situatie in het Midden Oosten. 

Interview met Daan de Wit door BNR Nieuwsradio

Frederique de Jong - de Frontlinie - 5 maart 2009

11 minuten, MP3, 11 Mb.

Recensie 'Het haar van Bush'. PDF.
Door Paul Aarts in ZemZem, 2008.

Interview met Daan de Wit door BNR Nieuwsradio

Paul van Liempt - Aan de slag - 11 september 2008
10 minuten, MP3, 10 Mb.
Paul van Liempt: 'Ik dacht: Er staat heel veel onzin in het boek, maar niets daarvan. Je wordt er bij de hand genomen in het boek, je gaat steeds een stapje verder. Er worden heel veel bronnen aangehaald. [...] Het zijn niet zomaar bronnen die worden aangehaald. [...] Het is zeer serieus te nemen. [...] De theorie die we hier hebben besproken wordt stapje voor stapje uitgelegd in het boek en wordt zeer aannemelijk gemaakt.'

Recensie door Stan van Houcke van De Volgende Oorlog
Oktober 2008
'Een gedegen journalistiek werk gebaseerd op maar liefst 1500 bronnen [...] Hoewel ik twijfel of de Amerikaanse elite deze oorlog zal toestaan, kan ik er volledig naast zitten. In elk geval heeft Daan de Wit een uiterst interessant boek geschreven dat veel verheldert over de Amerikaanse politiek en de rol die Iran daarin speelt. Warm aanbevolen voor mensen die geinteresseerd zijn in het Midden Oosten'.

Interview met Daan de Wit door Frontier Magazine
Frans Vermeulen - november 2008
'Een van ’s Neerlands beste onderzoeksjournalisten Daan de Wit (1969) besteedde bijna een jaar aan het schrijven van De volgende oorlog, een boek dat handelt over een naderende oorlog met Iran'.

Interview met Daan de Wit door Dif Magazine

Oktober 2008